У Вінниці знайшли обгоріле тіло чоловіка: у поліції розслідують обставини, але вже відомі перші деталі

Новини Вінниці / У Вінниці знайшли обгоріле тіло чоловіка: у поліції розслідують обставини, але вже відомі перші деталі

У четвер, 12 жовтня, у Вінниці поблизу перехрестя вулиць Пирогова та Василенка у багатті виявили обгоріле чоловіче тіло. У мережі одразу «з’явились» численні версії того, що могло статися з людиною. Наразі відомі результати деяких обстежень та перші висновки.

Після появи у соцмережі інформації про загибель чоловіка, дописувачі почали припускати безліч варіантів трагедії. Писали про «підпал» та навіть «вибух гранати» на земельній ділянці за адресою вул. Пирогова, 120-в.

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікації поліції Вінницької області, наразі можна стверджувати те, що, дійсно, було знайдене тіло з численними опіками. Судмедекспертиза не виявила жодних ознак насильницького характеру смерті.   

У ДСНС підтвердили, що тіло горіло, а пожежа на ділянці виникла через необережність під час куріння. У дворі було багато сміття та сухої трави.

До ЄРДР внесено відомості за ст.115 КК України з поміткою «Нещасний випадок».

Таким чином, за наявною нині інформацію умисне вбивство не розслідується через відсутність підстав вважати, що чоловіка вбили. Якщо вони з’являться, справу перекваліфікують.  

Ігор Заіковатий

15 жовтня, 2023