У Вінниці з'явилися романтичні дорожні знаки «Купи їй квіти». Автора робіт, який встановив їх, де немає камер Ситуаційного центру, шукають

Новини Вінниці / У Вінниці з'явилися романтичні дорожні знаки «Купи їй квіти».  Автора робіт, який встановив їх, де немає камер Ситуаційного центру, шукають

У Вінниці в різних мікрорайонах можна зустріти «романтичні дорожні знаки»,які начебто нагадують чоловікам про те, що потрібно бути уважнішими до своїх других половинок, адже на них написано «Купи їй квіти». Однак, як виявляється, автор такої ініціативи просто зіпсував звичайний дорожній знак - червоний трикутник із білим тлом, який означає, що водій має дати дорогу транспортним засобам, які під'їжджають до нерегульованого перехрестя по головній дорозі і на нього наклеїв наліпку із романтичним змістом.

У Вінниці в різних мікрорайонах можна зустріти «романтичні дорожні знаки», які начебто нагадують чоловікам про те, що потрібно бути уважнішими до своїх других половинок, адже на них написано «Купи їй квіти». Однак, як виявляється, автор такої ініціативи просто зіпсував звичайний дорожній знак - червоний трикутник із білим тлом, який означає, що водій має дати дорогу транспортним засобам, які під'їжджають до нерегульованого перехрестя по головній дорозі і на нього наклеїв наліпку із романтичним змістом.

Цікаво, що хто виконавець роботи невідомо, адже наліпки зробили там, де немає камер Ситуаційного центру міськради.

«Такі знаки бачив у різних частинах міста. Це пошкодження, адже на звичайний знак причепили клеєм наклейку, тепер навіть коли ми її здеремо - знак зіпсовано. Тому, думаю, знаки буде замінено. Хто це зробив, нам невідомо», - зазначив в коментарі газеті «Місто» т.в.о директора КП «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху» Сергій Чернов.

Варто зазначити, що подібні наліпки на знаках у Вінниці були і в 2016 році. Тоді теж виконавець залишився невідомий. Якщо ж автора ідеї вдасться знайти, то знаки замінить він. Як зазначали в Ситуаційному центрі  - один знак йому обійдеться майже за 4000 грн.

 

Саша Григоровська

16 березня, 2019