У Вінниці з’явилася платформа хендмейд подарунків «BYVI»

Новини Вінниці / У Вінниці з’явилася платформа хендмейд подарунків «BYVI»

«BYVI» – це ексклюзивна платформа подарунків з вінницькою душею, яку створило КП «Офіс туризму Вінниці» спільно з 25 локальними майстрами хендмейду. Асортимент найрізноманітніший: сувеніри, подарунки, прикраси, одяг та обереги. Бренд офіційно презентували 29 червня на Європейській площі у форматі демонстрації сувенірної продукції.

Як повідомляють у комунальному підприємстві, платформу створили для підтримки креативного бізнесу та стимулювання економічної активності в громаді, а також з метою підсилення туристичної привабливості та ідентифікації Вінниці в Україні та за кордоном.

«Офіс туризму Вінниці» з травня почав активно просувати різноманітні продукти, і сьогоднішня подія – це приклад того, як можна об'єднати та підтримати локальних місцевих виробників автентичної вінницької продукції. Сподіваюсь, що із появою у Вінницькій громаді бренду BYVI впізнаваність «Міста ідей» буде ще більшою. А як тільки в Україні закінчаться активні бойові дії, впевнений, що до нашої країни буде дуже велика увага туристів з усього світу. І до нас будуть їхати з Європи, США та Азії. Бо Україна показала, наскільки вона є амбітною, міцною і волелюбною державою. Тож цей бренд BYVI однозначно буде в нагоді для підсилення впізнаваності Вінниці», – зауважив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний. 

Для туристів BYVI – це можливість придбати унікальний «спогад» про «Місто ідей», а для вінничан – ідентифікувати себе як жителів громади з неповторним колоритом. Завдяки об'єднанню під єдиним міським брендом локальні майстри та виробники мають змогу заявити про себе на значно ширші аудиторії.

«Усі, хто приїжджають до Вінниці, відзначають її душевність, комфорт і затишок. Вінниця – місто талановитих майстрів, яскравих, харизматичних, амбіційних особистостей, і саме це стало причиною створення бренду BYVI. Це концептуальний бренд, який наразі об’єднав уже 25 майстрів, але це лише початок. Ми плануємо розширюватись і запрошуємо до співпраці всіх амбітних й талановитих вінничан, а також переселенців, які знайшли прихисток у нашій громаді, щоб об’єднатися під сильним міським брендом BYVI та створювати унікальні вінницькі подарунки з душею”, - каже директорка КП «Офіс туризму Вінниці» Тетяна Маєвська.

До моменту відкриття Туристичного хабу платформа «BYVI» функціонуватиме як онлайн-магазин в Instagram за назвою “byvinnytsia” (https://cutt.ly/OKFY2oW), а також на сторінці Офісу туризму Вінниці у Facebook (https://cutt.ly/rKGwM8c). Вже зараз там можна замовити брошку-мотанку, бойового гусака, в’язану іграшку в образі фронтмена гурту “Калуш” та багато інших виробів вінницьких майстрів.

Як замовити?

Замовити вінницький сувенір можна безпосередньо на інстаграм-сторінці «BYVI». Його доставлять «Новою поштою» чи «Укрпоштою» на умовах передоплати замовлення. Для вінничан та гостей міста також діятиме самовивіз: придбаний виріб можна буде забрати за адресою вул. Соборна, 89 щосереди та щоп’ятниці протягом 12:00-14:00 та 16:00-18:00 год.

Як долучитися майстрам?

Офіс туризму Вінниці планує постійно розширювати коло майстринь та майстрів. Охочі долучитися можуть звертатися за телефоном +380 96-775-67-95 та писати на інстаграм-сторінку “byvinnytsia”. Вироби можуть бути найрізноманітніші: вишивка, кераміка, полімерна глина, вироби з дерева, бісеру, натурального каменю, іграшки, одяг тощо.

Олеся Рудницька

29 червня, 2022