У Вінниці жінку «розвели» на «Монатіка» (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці жінку «розвели» на «Монатіка» (ФОТО, ВІДЕО)

Ще вчора у Вінниці пролунав драйвовий концерт відомого Українського співака Монатіка. Однак не усі хто придбав квиток змогли потрапити на концерт. Що це, масова афера  Афіша Вінниці - MoeMisto.ua?

Ще вчора у Вінниці пролунав драйвовий концерт відомого українського співака Монатіка. Однак не усі, хто придбав квиток, змогли потрапити на концерт. Деякі вінничани залишилися розчарованими. Що це, масова афера Афіша Вінниці - MoeMisto.ua?

Так, 4 вересня у Facebook-групі «Чорний список Вінниця» з’явився пост від ошуканої вінничанки Анастасії Атаманець. Жінка повідомила, що прийшовши на концерт MONATIKа, охорона її не пустила, а попросила піти на вихід, так як квитки виявились підробкою.

У своєму пості жінка наголошує, що придбала квиток у відділенні АФІША в ТРЦ Магігранд 03.08, однак на вході на стадіон охорона повідомила, що квитки виявилися недійсними, тобто по квитках потерпілих вже зайшли. Як таке могло трапитись, та хто у цьому винен?  

Родзинкою стала надрукована зі зворотного боку квитка напис - адміністрація не несе відповідальності за підроблені квитки. Тобто, ошукали і «в кущі»? Чи в місті з'явилась "банда підробників"?

Ірина Заіковата

5 вересня, 2019