У Вінниці жінку оштрафували за багаття на подвір’ї (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці жінку оштрафували за багаття на подвір’ї (ФОТО)

У Вінниці мешканці вулиці Келецька повідомили працівників Муніципальної варти, про спалювання непотрібну своєю сусідкою. Жінці вручили протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

У Вінниці мешканці вулиці Келецька повідомили працівників Муніципальної варти про спалювання непотрібу своєю сусідкою. Жінці вручили протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Як стало відомо з офіційної сторінки у Facebook «Муніципальна варта Вінниці», 3 березня о 11:27 год надійшло звернення до Ситуаційного центру від жителей вулиці Келецька. Вінничани повідомили про спалювання і неприємний запах від диму, який розвіяло по всій вулиці.

Прибувши на місце виклику, інспектори Муніципальної варти знайшли підтвердження факту спалювання та склали на громадянку, яка у такий спосіб позбувалася гілля після обрізування дерев, протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Відомо, що  вінничанка на прохання працівників Муніципальної варти відразу ж загасила багаття.

 

Новини Вінниці / У Вінниці жінку оштрафували за багаття на подвір’ї (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці жінку оштрафували за багаття на подвір’ї (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці жінку оштрафували за багаття на подвір’ї (ФОТО)