У Вінниці жінка поскаржилась на зловмисника, який грюкав у її двері, чоловіка «приструнили»

Новини Вінниці / У Вінниці жінка поскаржилась на зловмисника, який грюкав у її двері, чоловіка «приструнили»

У Вінниці чоловік серед ночі вривався в квартиру до жінки. Грюкав у двері, нецензурно виражався і отримав адмінпротокол. Якщо впродовж року на чоловіка знову скаржитимуться, він може отримати значно серйозніше покарання.

У Вінниці чоловік серед ночі вривався в квартиру до незнайомої жінки. Грюкав у двері, нецензурно виражався і отримав адмінпротокол. Якщо впродовж року на чоловіка знову скаржитимуться, він може отримати значно серйозніше покарання.

Про це повідомляє Патрульна поліція у Facebook.

«В ніч із 7-го на 8-ме липня, близько опівночі, в поліцію зателефонувала вінничанка, яка проживає на вулиці 600-річчя. Вона повідомила, що до її квартири вривається невідома особа.

По прибуттю на місце події заявниця вказала патрульним на чоловіка, який гучно стукав у двері її помешкання та висловлювався нецензурною лайкою. До того ж, він пошкодив ручку вхідних дверей квартири жінки», - йдеться в інформації.

На 40-річного правопорушника охоронці порядку склали протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП та винесли постанову за ч. 2 ст. 178 (Поява в громадському місці у п'яному вигляді вдруге протягом року) КУпАП.