У Вінниці Зеленського прийняли до «Українського товариства сліпих», а новому голові ОДА Скальському вручили «крота» (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці Зеленського прийняли до «Українського товариства сліпих», а новому голові ОДА Скальському вручили «крота» (ФОТО)

Звернути увагу на проблеми «Українського товариства сліпих» попросив у Вінниці нового голову ОДА Владислава Скальського та першого заступника Глави Офісу президента Сергія Трофімова, який його сьогодні представляв, попросив представник вінницького підприємства «УТОС» Костянтин Ільницький. За його словами, на підприємстві у Вінниці наразі зайнято 129 незрячих та понад півсотні зрячих людей. Тим не менш, воно - у плачевному стані.

Звернути увагу на проблеми «Українського товариства сліпих» у Вінниці нового голову ОДА Владислава Скальського та першого заступника Глави Офісу президента Сергія Трофімова, який його сьогодні представляв, попросив представник вінницького підприємства «УТОС» Костянтин Ільницький. За його словами, на підприємстві у Вінниці наразі зайнято 129 незрячих та понад півсотні зрячих людей. Тим не менш, воно - у плачевному стані.

Аби посадовці не забували про підняте питання, пан Ільницький зробив їм оригінальні подарунки. Так, Владиславу Скальському він презентував м’яку іграшку – крота – виготовлену руками незрячих.   

«Не розцінюйте це як образу – це просто нагадування. Поставите його у своєму кабінеті, щоб ця м’яка іграшка вам щодня нагадувала про наші проблеми», - сказав К.Ільницький.  

Він також, каже, розраховував що приїде президент особисто, тому й виготовили для нього посвідчення члена УТОС:

«Статут УТОС передбачає, що до організації можуть вступати і люди зрячі. Тому сьогодні Вінницьким товариством сліпих на ім’я Володимира Зеленського виписано посвідчення, що він від сьогодні є членом Українського товариства сліпих. Тому він тепер зобов’язаний нам допомагати», - сказав пан Ільницький і попросив Сергія Трофімова передати документ президенту.

Той пообіцяв, що прохання виконає і вже сьогодні Володимир Зеленський матиме посвідчення члена УТОС.

Новини Вінниці / У Вінниці Зеленського прийняли до «Українського товариства сліпих», а новому голові ОДА Скальському вручили «крота» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці Зеленського прийняли до «Українського товариства сліпих», а новому голові ОДА Скальському вручили «крота» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці Зеленського прийняли до «Українського товариства сліпих», а новому голові ОДА Скальському вручили «крота» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці Зеленського прийняли до «Українського товариства сліпих», а новому голові ОДА Скальському вручили «крота» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці Зеленського прийняли до «Українського товариства сліпих», а новому голові ОДА Скальському вручили «крота» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці Зеленського прийняли до «Українського товариства сліпих», а новому голові ОДА Скальському вручили «крота» (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці Зеленського прийняли до «Українського товариства сліпих», а новому голові ОДА Скальському вручили «крота» (ФОТО)