У Вінниці збільшують кількість працюючих дитячих садків

Новини Вінниці / У Вінниці збільшують кількість працюючих дитячих садків

Свою роботу відновить Вінницький дошкільний навчальний заклад № 52, що знаходиться в мікрорайоні Вишенька. Відкриття садочку анонсував міський голова Сергій Моргунов у соцмережах.

Очільник громади повідомив, що загалом працюватиме вже 20 чергових закладів, серед них державні та приватні. А що не менш важливо - усі вони відповідають вимогам безпеки.

«Продовжуємо працювати зі зверненнями батьків, які повертаються на роботу та хочуть залишати дітей під наглядом педагогів. У соцмережах мене запитували про додаткові садочки на Замості. Один з таких закладів готується до роботи», - повідомив Сергій Моргунов.

Міський голова зазначив, що безпечність перебування маленьких вихованців в умовах воєнного стану є спільним пріоритетом громади. Водночас Сергій Моргунов наголосив, що місту вдається потрохи відновлювати роботу садочків тільки завдяки Збройним силам України.

«Залишаймося сильними і згуртованими, щоб малеча швидше забула про сирени і укриття. Нам потрібна Перемога. Нам потрібно відновлювати країну і далі розвивати місто і для дітей, і для дорослих», - додав мер.

Олеся Рудницька

18 червня, 2022