У Вінниці «ЗАЗ» на «зебрі» збив жінку з донькою

Новини Вінниці / У Вінниці «ЗАЗ» на «зебрі» збив жінку з донькою

Вранці 29 листопада у Вінниці на вулиці Немирівське шосе сталась ДТП. Водій автомобіля «ЗАЗ» наїхав на жінку та її малолітню доньку, які переходили проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переході.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, інцидент стався близько 08.10. За кермом автівки перебував 19–річний вінничанин.

У результаті ДТП 38–річну мешканку Турбівської територіальної громади госпіталізували до травматологічного відділення лікарні швидкої допомоги.

У водія здійснено забір крові для проведення експертизи на стан сп’яніння. Поліція встановлює обставини та причини аварії. Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик.

За цим фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

30 листопада, 2022