У Вінниці завершили реконструкцію вулиці Пирогова. В мерії заявляють, що поставили крапку (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці завершили реконструкцію вулиці Пирогова. В мерії заявляють, що поставили крапку (ФОТО)

У Вінниці підійшов до завершення капітальний ремонт вулиці Пирогова, від малого містка до Гніванського шосе. Не обійшлось і без незадоволених автовласників, які вимагали повернути паркомісця поблизу авторинку Сатурн. Однак, мерією міста було погоджено залишити проект оновленої вулиці такою. Як вона повинна бути, а парком місця надали готель «Гостинний двір».

У Вінниці підійшов до завершення капітальний ремонт вулиці Пирогова, а точніше останньої ділянки - від малого містка до Гніванського шосе. Не обійшлось і без незадоволених автовласників, які вимагали повернути паркомісця поблизу авторинку "Сатурн". Була навіть петиція вінничан, на яку у мерії відповіли, що парковку не повернуть. Мерією міста було погоджено залишити оновленої вулиці такою... Паркоммісця надасть готель «Гостинний двір».

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук мер Вінниці Сергій Моргунов, «фактично на сьогодні вулиця Пирогова відремонтована повністю. На цій ділянці капітально відремонтували дорожнє полотно та тротуари, замінили світильники на сучасні світлодіодні. Також облаштували острівці безпеки та додаткове освітлення пішохідних переходів. Встановили нові посадочні платформи. Переходи та зупинки оснастили тактильною плиткою. Влаштували велодоріжки, щоб сполучити велошляхи вулиці Пирогова з проспектом Юності та Гніванським шосе».

На даний момент вулицю Пирогова відремонтована повністю. Тому, інфраструктура мікрорайону Електромережа має бути комфортною та безпечною для усіх учасників руху. Як вийде, покаже час...

Новини Вінниці / У Вінниці завершили реконструкцію вулиці Пирогова. В мерії заявляють, що поставили крапку (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці завершили реконструкцію вулиці Пирогова. В мерії заявляють, що поставили крапку (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці завершили реконструкцію вулиці Пирогова. В мерії заявляють, що поставили крапку (ФОТО)