У Вінниці завершили капремонт вулиці Гальчевського

Новини Вінниці / У Вінниці завершили капремонт вулиці Гальчевського

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов у Facebook повідомив про завершення капітального ремонту вулиці Гальчевського, що на Старому місті.

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов у Facebook повідомив про завершення капітального ремонту вулиці Гальчевського, що на Старому місті.

«Подекуди асфальту не було взагалі – лише ґрунтова дорога. У рамках проекту не лише заасфальтували проїжджу частину, а також облаштували тротуари, велодоріжки. Відтепер вулицю ще й освітлюють понад 50 LED-ліхтарів. «Небо і земля», - кажуть мешканці, згадуючи, як було раніше. Ми спілкувались з людьми, щоб розуміти їх побажання. Цією вулицею також йдуть до школи діти. Тому у пріоритеті були комфорт і безпека у комплексі», - зазначив мер.

Нагадаємо, що загальна протяжність ділянки майже 750 м – від вул. Московської до Якова Шепеля, площа виконаних робіт – майже 11 тис. кв м.

«Важливо розвивати інфраструктуру в кожному мікрорайоні нашої громади. До речі, на Старому місті зараз триває реконструкція головної магістралі – вулиці Данила Нечая. Першу частину зробили у 2019-му, цього року плануємо повністю завершити проєкт», - підкреслив очільник міста.

Новини Вінниці / У Вінниці завершили капремонт вулиці ГальчевськогоНовини Вінниці / У Вінниці завершили капремонт вулиці Гальчевського
Олеся Рудницька

3 серпня, 2021