У Вінниці завершують будівництво великого логістичного комплексу відомої української мережі

Новини Вінниці / У Вінниці завершують будівництво великого логістичного комплексу відомої української мережі

Мережа мультимаркетів «Аврора» завершує будівництво другої черги логістичного комплексу у східній частині Вінниці. Площа новозбудованого складу сягатиме 9500 м2.

Про це повідомив заступник міського голови Андрій Очеретний.

«На базі цього приміщення створять 200 додаткових робочих місць. І це хороший показник того, що у Вінниці реалізуються великі проєкти, бізнес не стоїть і продовжує масштабуватися. Вже наступного року за рахунок цього логістичного комплексу буде можливість обслуговувати до 700 магазинів», - зазначив він.

Додамо, наразі у Вінниці функціонує декілька магазинів «Аврора», загалом в області – більше десятка. Мережа охоплює практично всі регіони України.

Forbes становлення української мережі магазинів «Аврора» називає стрімким.. За чотири роки бізнес рітейлера виріс у чотири рази. Засновник «Аврори» Лев Жиденко за підсумками 2021 року визнав, що виторг має досягти 6 млрд грн.

«Команда Вінницької міської ради працює над тим, щоб створити сприятливі умови для залучення інвестицій. Тим часом і бізнес йде нам на зустріч. Разом працюємо задля розвитку економіки громади! Зазначу, що представники бізнесу допомогли з площами нашому Гуманітарному штабу, представникам Червоного Хреста та міжнародній організації Medair», - підкреслив Очеретний.

Олеся Рудницька

13 грудня, 2022