У Вінниці затримано молодика, що розкладав "закладки" з амфетаміном

Новини Вінниці / У Вінниці затримано молодика, що розкладав "закладки" з амфетаміном

У Вінниці затримали молодика, якого підозрюють у розповсюдженні наркотичних речовин по місту. На разі правоохоронці встановлюють деталі справи.

У Вінниці затримали молодика, якого підозрюють у розповсюдженні наркотичних речовин по місту. Зупинили його на Вишенці з достатньою кількістю пакетиків з амфетаміном. На разі правоохоронці встановлюють деталі справи.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 26 травня поліцейські затримали вінничанина, який підозрюється у розповсюдженні наркотиків шляхом «закладок» на вулицях обласного центру. В момент патрулювання міста, правоохоронці помітили на проспекті Юності підозрілого хлопця, у якого під час поверхневого огляду було знайдено наркотичні речовини, схожі на амфетамін. Відомо, що зловмисник тримав 10 згортків з наркотиком у сумці, а інші два - у гаманці.  

Затриманим виявився 20-річний вінничанин, який раніше в поле зору поліції не потрапляв. 

Наразі, вилучене направлено на експертизу.

Слідством відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років.

Ірина Заіковата

27 травня, 2019