У Вінниці затримали заїжджого розповсюджувача наркотиків (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці затримали заїжджого розповсюджувача наркотиків (ФОТО)

У Вінниці поліцейські затримали 30-річного "закладчика" наркотиків. У затриманого правоохоронці виявили 29 поліетиленових згортків з наркотичними речовинами. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

У Вінниці поліцейські затримали 30-річного "закладчика" наркотиків. У чоловіка правоохоронці виявили 29 поліетиленових згортків з наркотичними речовинами. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 25 серпня, близько 07.00, під час патрулювання міста, працівники поліції по вулиці Некрасова помітили підозрілого чоловіка. Побачивши екіпаж патрульних, правопорушник почав помітно нервувати та намагався змінити напрямок руху.

Провівши поверхневий огляд у 30–річного жителя м. Кропивницький, поліцейські знайшли 29 поліетиленових згортків з наркотичними речовинами. По 5 згортків з паперовою та блакитною кристалічною речовинами, 13 - з канабісом та 6 - з амфетаміном.

Правопорушник зізнався, що збирався розкладати по місту "закладки".

Для встановлення всіх подальших обставин справи патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Новини Вінниці / У Вінниці затримали заїжджого розповсюджувача наркотиків (ФОТО) Новини Вінниці / У Вінниці затримали заїжджого розповсюджувача наркотиків (ФОТО) Новини Вінниці / У Вінниці затримали заїжджого розповсюджувача наркотиків (ФОТО) Новини Вінниці / У Вінниці затримали заїжджого розповсюджувача наркотиків (ФОТО) Новини Вінниці / У Вінниці затримали заїжджого розповсюджувача наркотиків (ФОТО)
Ірина Заіковата

25 серпня, 2020