У Вінниці затримали викрадача мопеда, який п’яним їздив містом

Новини Вінниці / У Вінниці затримали викрадача мопеда, який п’яним їздив містом

Працівники вінницької поліції 7 квітня розшукали підозрюваного у вчиненні крадіжки мопеда у місцевого жителя. Нетверезого правопорушника, який їхав на викраденому транспортному засобі, затримали неподалік вулиці Замостянської. Зловмисник раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та пограбування.

Як повідомляють у Вінницькому райуправлінні, 6 квітня до поліції звернувся 17-річний вінничанин із заявою про викрадення його мопеда Yamaha, запаркованого біля будинку на вулиці М. Шимка.

Оперативним шляхом протягом доби правоохоронці встановили та затримали підозрюваного у вчиненні цього злочину. Ним виявився 35-річний житель с. Вінницькі Хутори. Викрадений мопед він використовував у власних цілях. І затримали людину на вулиці. Більш того, коли зловмисника на мопеді зупинили, то виявилося, що він знаходиться в стані алкогольного сп’яніння.

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За такий злочин передбачено до 5 років позбавлення волі.

Крім цього, за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння на правопорушника складений адмінпротокол за ст. 130 КУпАП.

Макс Мельник

8 квітня, 2022