У Вінниці затримали студента-наркоторговця: за пів дня зробив 27 закладок (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці затримали студента-наркоторговця: за пів дня зробив 27 закладок (ФОТО, ВІДЕО)

У Вінниці патрульні затримали студента, який купував наркотики «оптом» через інтернет та розпродував в «роздріб» у місті – влаштовував закладки. Наразі ведеться слідство, 21-річному нарокторговцю загрожує до 10 років ув’язнення.

У Вінниці патрульні затримали студента, який купував наркотики «оптом» через інтернет та розпродував в «роздріб» у місті – влаштовував закладки. Наразі ведеться слідство, 21-річному нарокторговцю загрожує до 10 років ув’язнення.

Затримав правопорушника близько полудня 12 листопада на вулиці К. Василенка у Вінниці екіпаж патрульної поліції. Увагу патрульних хлопець привернув «підозрілою поведінкою».

«Він помітно нервував, оглядався та, побачивши екіпаж поліції, прискорив ходу. Поліцейські його зупинили, і він зізнався, що має при собі заборонені нарковмісні речовини. На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу вишенської поліції», - повідомляють у відділі комунікації поліції Вінниччини.   

За словами т.в.о начальника Вишенського відділення поліції Влада Рачкована, затриманим виявився 21-річний житель села Черемошне Погребищенського району. Хлопець навчається в одному з університетів і проживає в Вінниці в орендованій квартирі.

Вражають масштаби цього «ринку» у Вінниці: у затриманого поліцейські вилучили 23 різнокольорові пакунки з речовиною, схожою на амфетамін. Крім цього, він показав поліцейським 27 схованок по місту, які він встиг зробити цього дня. Точніше – до обіду, оскільки затримали його близько полудня. Вочевидь, 23 пакунки хлопець не встиг «закласти».     

Правоохоронцям затриманий розповів, що купував наркотики «оптом» через Telegram, фасував «товар» та перепродував шляхом закладок. Покупців шукав також через Telegram.

У помешканні затриманого поліцейські вилучили пакет з речовиною, схожою на канабіс, пакети та розфасовані згортки з амфетаміном, наркотичну сіль, електронні ваги. Усе це наразі направлено на експертизу.

Слідством розпочато кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Новини Вінниці / У Вінниці затримали студента-наркоторговця: за пів дня зробив 27 закладок (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали студента-наркоторговця: за пів дня зробив 27 закладок (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали студента-наркоторговця: за пів дня зробив 27 закладок (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали студента-наркоторговця: за пів дня зробив 27 закладок (ФОТО, ВІДЕО)
Сергій Маламура

13 листопада, 2019