У Вінниці затримали рецидивіста, якого підозрюють у катуванні жінки

Новини Вінниці / У Вінниці затримали рецидивіста, якого підозрюють у катуванні жінки

Вінницька поліція затримала рецидивіста, який зброєю погрожував своїй жертві у приміському селі Гавришівка та катуванням змусив її віддати майно та гроші. З моменту скоєння злочину пройшло більше місяця.  

Вінницька поліція затримала рецидивіста, який зброєю погрожував своїй жертві у приміському селі Гавришівка і катуванням змусив її віддати майно та гроші. З моменту скоєння злочину пройшло більше місяця.  

Як зазначають у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, злочин було вчинено 24 грудня. На спецлінію 102 вранці подзвонила матір потерпілої. Жінка повідомила, що близько 6-ї години ранку, коли її з чоловіком не було вдома, невідомий зірвав замок на вхідних дверях та з пістолетом увірвався до будинку. Там була її 21-річна дочка. Нападник зв’язав дівчину, погрожував вбити.

Зловмисник змусив віддати понад 100 тисяч гривень, 700 доларів та особисті речі.

Після комплексу розшукових заходів, перевірки всіх чоловіків, які приїздили в село та підпадали під опис зловмисника, розшуковцям вдалося встановити особу зловмисника та 2 лютого затримати його. Під час санкціонованого обшуку в помешканні затриманого слідчі вилучили речові докази, які свідчать про його причетність до розбійного нападу.

Слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій), що передбачає до 12 років позбавлення волі. Правоохоронці клопотатимуть в суді про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Макс Мельник

2 лютого, 2021