У Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві нацгвардійця

Новини Вінниці / У Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві нацгвардійця

Як писав NаПарижі, до реанімаційного відділення лікарні швидкої допомоги 24 травня було доставлено 28-річного нацгвардійця в\ч 3008 з проникаючим пораненням черевної порожнини. Невдовзі вінничан помер.   Підозрюваного у скоєнні даного злочину було затримано. Чоловіку загрожує до 10 років ув’язнення.

Як писав NаПарижі, до реанімаційного відділення Вінницької лікарні швидкої допомоги 24 травня було доставлено 28-річного нацгвардійця в\ч 3008 з проникаючим пораненням черевної порожнини. Невдовзі вінничан помер. Підозрюваного у скоєнні даного злочину було затримано. Чоловіку загрожує до 10 років ув’язнення.

Як повідомили в преслужбі ГУНП у Вінницькій області, особу, підозрювану у вчиненні цього злочину, оперативники затримали 28 травня в обласному центрі. Ним виявився 35-річний вінничанин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства.

Про це журналістам повідомив очільник обласного главку Юрій Педос.

Як з’ясувалось, вночі між чоловіками на вулиці міста виник раптовий конфлікт та бійка, під час якої військовому нанісли проникаюче ножове поранення. Зловмисник з місця події втік.        

Зараз підозрюваний затриманий у процесуальному порядку і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому  про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Також правоохоронцями встановлюється особа зловмисника, підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень працівникові Барського районного військкомату. Підозрюваному, який переховується від слідства, повідомлено про підозру. Його оголошено в розшук.

Крім того, поліцією розшукується зловмисник, який підозрюється в побитті 33-річного вінничанина, якого знайшли з тілесними ушкодженнями на сходинковій клітині в багатоповерхівці по вулиці Острозького у м. Вінниці. Згодом потерпілий помер у лікарні.

У поточному році працівники кримінальної поліції розкрили 20 умисних вбивств, встановили 24 особи, причетні до нанесення тяжких тілесних ушкоджень, з них 4 - зі смертю потерпілих.  

Новини Вінниці / У Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві нацгвардійця Новини Вінниці / У Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві нацгвардійця