У Вінниці затримали переселенця, який на стадіоні побив двох товаришів

Новини Вінниці / У Вінниці затримали переселенця, який на стадіоні побив двох товаришів

На одному з міських стадіонів у Вінниці ввечері 2 травня група з трьох чоловіків культурно відпочивала. Тобто з пляшкою. Через надмірні емоції виникла сварка. І, як наслідок, 40-річний мешканець Донецької області наніс тілесні ушкодження своїм знайомим і залишив «місце відпочинку».

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, у ході розслідування слідчі встановили, що постраждалими у бійці є двоє вінничан віком 37 та 47 років. Їхній кривдник руками й ногами завдавав ударів по різних частинах тіл потерпілих. Крім того, одному з них нападник ножем спричинив різану рану ноги.

Зловмисник з місця події втік, а потерпілих з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. 

Під час виїзду на місце події працівники поліції за допомогою камер відеонагляду встановили маршрут руху правопорушника. Невдовзі його розшукали за місцем тимчасового проживання.  

Правопорушник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі повідомили чоловікові про підозру. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. 

За цим фактом поліцією розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

6 травня, 2023