У Вінниці затримали наркоторговця, вдома у якого виявили велику партію коноплі

Новини Вінниці / У Вінниці затримали наркоторговця, вдома у якого виявили велику партію коноплі

Удома зберігав майже 250 згортків канабісу вагою понад 2 кілограми: у Вінниці поліцейські затримали торговця наркотиками

У Вінниці 5 листопада працівники поліції затримали місцевого мешканця, якого підозрюють у розповсюджені наркотичних засобів. Удома у вінничанина слідчі вилучили 247 згортків з канабісом.

За інформацією поліції Вінницької області, до правоохоронців надійшла оперативна інформація про те, що чоловік може бути причетним до вчинення наркозлочинів. В ході відпрацювання території обслуговування оперативники помітили 41-річного підозрюваного на проїзді Черняховського (мікрорайон Сабарів). Під час розмови з поліцейськими він помітно нервував та підтвердив, що у власному помешканні зберігає заборонені речовини.

За місцем проживання зловмисника правоохоронці провели невідкладний обшук та вилучили 247 паперових згортків з наркотичною речовиною – канабіс, загальною вагою понад 2 кілограми, саморобний пристрій для куріння та мобільний телефон.

Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу. Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком 60 діб.

Макс Мельник

7 листопада, 2022