У Вінниці затримали "липового" водія-наркомана (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці затримали "липового" водія-наркомана (ФОТО)

У Вінниці патрульні зупинили водія, який керував автомобілем під дією наркотиків та з підробним водійським посвідченням.

У Вінниці патрульні зупинили водія, який керував автомобілем під дією наркотиків. Але це дрібнички. Вінничанин надав вартовим доріг підробне водійське посвідчення.

Як стало відомо зі сторінки у мережі Facebook "Патрульна поліція Вінниці", 23 лютого близько 23-ї години, на вулиці Магістратській патрульні зупинили автомобіль Mazda через порушення водієм ПДР. Під час спілкування з чоловіком інспектори виявили в нього ознаки наркотичного сп'яніння.

Порушник погодився пройти огляд у лікаря-нарколога. У медичному заклад в організмі водія виявили канабіс.

Коли інспектори перевіряли посвідчення водія порушника по базі даних, то виявилось, що воно має ознаки підробки.

На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх обставин справи. На водія патрульні склали протокол за ст. 130 (керування у стані наркотичного сп'яніння) КУпАП. А далі слідчі мають відкрити кримінальне провадження. 

Новини Вінниці / У Вінниці затримали "липового" водія-наркомана (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали "липового" водія-наркомана (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали "липового" водія-наркомана (ФОТО)
Ірина Заіковата

24 лютого, 2020