У Вінниці затримали групу вимагачів, яка прикривалася зв’язками з Офісом президента

Новини Вінниці / У Вінниці затримали групу вимагачів, яка прикривалася зв’язками з Офісом президента

Силовики кількох відомств у Вінниці 25 червня затримали групу з трьох чоловіків, які підозрюються у вимаганні коштів. Свою жертву вони переконували, що мають в Офісі президента та правоохоронних органах, тому в разі несплати миттєво закриють його бізнес.

Силовики кількох відомств у Вінниці 25 червня затримали групу з трьох чоловіків, які підозрюються у вимаганні коштів. Свою жертву вони переконували, що мають зв‘язки в Офісі президента та правоохоронних органах, тому в разі відмови миттєво закриють його бізнес.

Як повідомляють у пресслужбі прокуратури Вінницької області, до операції долучалися співробітники спецпідрозділу «К» УСБ України та слідчі ТУ ДБР у  м. Хмельницькому. Затримали підозрюваних «на гарячому».

Відомо, що трійця протягом останніх кількох тижнів вимагала у місцевого підприємця 1,1 млн грн. Для підтвердження своїх «можливостей» один із вимагачів представився радником президента України та генералом правоохоронних органів.

Кримінальне провадження відкрито за . 4 ст. 189 (вимагання, що завдало майнової шкоди в особливо великих розмірах, або вчинене організованою групою, або поєднане із заподіянням тяжкого тілесного ушкодження) КК України, що передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. Усіх фігурантів затримано до рішення суду щодо запобіжного заходу.

Подробиці згодом.

Новини Вінниці / У Вінниці затримали групу вимагачів, яка прикривалася зв’язками з Офісом президентаНовини Вінниці / У Вінниці затримали групу вимагачів, яка прикривалася зв’язками з Офісом президентаНовини Вінниці / У Вінниці затримали групу вимагачів, яка прикривалася зв’язками з Офісом президентаНовини Вінниці / У Вінниці затримали групу вимагачів, яка прикривалася зв’язками з Офісом президентаНовини Вінниці / У Вінниці затримали групу вимагачів, яка прикривалася зв’язками з Офісом президентаНовини Вінниці / У Вінниці затримали групу вимагачів, яка прикривалася зв’язками з Офісом президентаНовини Вінниці / У Вінниці затримали групу вимагачів, яка прикривалася зв’язками з Офісом президента
Макс Мельник

26 червня, 2020