У Вінниці затримали дилера з наркотиками, на якого містяни зібрали компромат

Новини Вінниці / У Вінниці затримали дилера з наркотиками, на якого містяни зібрали компромат

Карантинні обмеження «не стосуються» тих вінничан, які працюють на ринку наркотиків. Можливо, навпаки ця сфера лише розквітає, адже більшість вінницьких правоохоронців задіяна на блокпостах та контролі за дотриманням нових «правил» у торгових закладах. Проте у місті патрульні затримали 20-річного вінничанина, який планував робити «закладки».

Карантинні обмеження «не стосуються» тих вінничан, які працюють на ринку наркотиків. Можливо, навпаки ця сфера лише розквітає, адже більшість вінницьких правоохоронців задіяна на блокпостах та контролі за дотриманням нових правил у торгових закладах. Проте у місті патрульні затримали 20-річного вінничанина, який планував робити «закладки».

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, зупинили молодика патрульні випадково. Зазначається, що той себе підозріло поводив… Під час поверхневого огляду у вінничанина поліцейські виявили згортки з речовиною, схожою на амфетамін та марихуану.

Далі на чоловіка нібито подіяв «вірус одкровення». Він зізнався, що наркотичні засоби зберігав для збуту шляхом закладок.

За неофіційною інформацією, небайдужі містяни зібрали компромат на розповсюджувача наркотиків та передали наявні відомості правоохоронцям. А потім чоловіка «взяли», коли він вийшов з дому «на роботу».

Підозрюваному 1 квітня оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Макс Мельник

1 квітня, 2020