У Вінниці затримали чоловіка, який спеціалізується на крадіжках у родичів

Новини Вінниці / У Вінниці затримали чоловіка, який спеціалізується на крадіжках у родичів

Неділя 13 листопада не пройшла даремно для 25-річного вінничанина. «Спринтер» вспів викрасти речі у батька та родички, продати їх до того часу, як ті поскаржились до поліції, а правоохоронці прийшли затримувати та шукати викрадене.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, із заявою про крадіжку ювелірних виробів з будинку по вулиці Молодіжна звернулась 63-річна місцева жителька. Відсутність ювелірних виробів, які вона зберігала в сумці у коридорі будинку, жінка помітила вранці у неділю.

Під час виїзду на місце події поліцейські з’ясували, що зловмисник проник до помешкання заявниці через вікно.

В ході проведення розшукових заходів в поле зору працівників поліції потрапив 25-річний родич потерпілої. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за ряд злочинів.

До вінничанина завітали у гості. У скоєному він зізнався. Але викраденого не повернув – вспів продати.

Далі – більше. Того ж дня поліцейські встановили причетність вінничанина до ще однієї крадіжки.

До поліції із заявою про викрадення майна до поліції звернувся його батько - 50-річний вінничанин. З будинку по вулиці Соломії Крушельницької «зникли» зварювальний апарат, мінімийка та мобільний телефон.

У скоєному син зізнався… Речові докази він теж встиг реалізувати.

За цими фактами слідчими розпочаті розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За такий злочин передбачено до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

14 листопада, 2022