У Вінниці затримали 19-річного підозрюваного у крадіжці з магазину. У поліції вважають, що хлопець причетний до «візитів» по іншим крамницям

Новини Вінниці / У Вінниці затримали 19-річного підозрюваного у крадіжці з магазину. У поліції вважають, що хлопець причетний до «візитів» по іншим крамницям

Вінницькі оперативники 24 жовтня навідались додому до 19-річного хлопця, якого обґрунтовано підозрюють у крадіжці коштів та сигарет з магазину на Тяжилові. Викрадене частково вилучили під час проведення обшуку.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінничиини, до правоохоронців про крадіжку з магазину по вулиці Ватутіна заявили власники. У заяві зазначається, що викрадено 11500 гривень та тютюнові вироби.

Оперативні заходи допомогли ви рахувати підозрюваного.

Наразі поліцейські перевіряють причетність юного вінничанина до вчинення інших крадіжок на території міста. Є підстави вважати, що має місце серія подібних візитів до крамниць.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Зловмиснику загрожує до 6-ти років позбавлення волі.

Макс Мельник

25 жовтня, 2021