У Вінниці засуджено рецидивіста за рекордну кількість крадіжок дротів

Новини Вінниці / У Вінниці засуджено рецидивіста за рекордну кількість крадіжок дротів

Вінницькі правоохоронці зібрати докази того, що протягом місяця після звільнення з місць позбавлення волі 55-річний чоловік вчинив 14 крадіжок електродротів. Нібито вінничанин обирав саме майно ПАТ «Укртелеком».

Вінницькі правоохоронці зібрали докази того, що протягом місяця після звільнення з місць позбавлення волі 55-річний чоловік вчинив 14 крадіжок електродротів. Нібито вінничанин обирав саме майно ПАТ «Укртелеком».

Як повідомляють у прокуратурі Вінницької області, Вінницькою місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом крадіжки, вчиненої повторно.

У суді сторона обвинувачення довела, що 55-річний вінничанин, який пів свого життя провів за гратами, не став на шлях виправлення. Через місяць після звільнення з місць позбавлення волі, він вчинив 14 епізодів крадіжок кабелів на електроопорах ПАТ «Укртелеком».

За вчинене Вінницьким міським судом чоловіка засуджено до 3 років позбавлення волі та задоволено цивільний позов на загальну суму 100 тисяч гривень.

Макс Мельник

16 червня, 2020