У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)

Відсьогодні, 19 грудня, вінницька малеча може відвідувати Новорічну резиденцію та завітати у гості до Святого Миколая та Санта-Клауса.

Відсьогодні, 19 грудня, вінницька малеча може відвідувати новорічну резиденцію та завітати у гості до Святого Миколая та Санта-Клауса. 

Урочисте відкриття роботи міської новорічної резиденції, яка традиційно запрацювала на майдані Незалежності у центрі міста, відбулося сьогодні святковою ходою казкових персонажей та Миколая. Вони пройшлися від площі Ліверпуль до Новорічної резиденції, де й запрацювало казкове містечко. До речі, Святий приїхав на санчатах запряжених оленями. І дарма, що вони стояли на вантажівці …

З понеділка по п’ятницю спочатку Святий Миколай, а потім - і Санта-Клаус та їх помічники - прийматимуть маленьких відвідувачів із 16:00 до 20:00 по буднях, а у суботу та неділю – з 14:00 до 19:00.

А 30 грудня Святий Миколай та Санта-Клаус зіграють в імбирно-шаховий турнір, і з цього дня в казковому будиночку господарюватиме вже Санта.

В казковому містечку впродовж місяця діти зможуть відвідати новорічну майстерню, будиночок смаколиків, брати участь у квестах. Тут облаштовані різноманітні світлові інсталяції та фотолокації.

Також працюватимуть святкові рейси у новорічному трамваї за маршрутом «Новорічна резиденція - Вінниця – Новорічна резиденція». У п’ятницю юних пасажирів чекатимуть о 19:00, у суботу і неділю - о 17:00 та о 18:00.

Урочисте закриття Новорічної резиденції відбудеться 13 січня, тож поспішіть разом із своєю малечою відвідати Миколая та Клауса. Сьогодні, приміром, до Святого вишукалася чимала черга.  

Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці запрацювала резиденція Миколая та Санта-Клауса. Святий приїхав на санях, запряжених парою оленів (ФОТО)