У Вінниці «замінували» одне з відділень ПриватБанку. Людей евакуювали (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці «замінували» одне з відділень ПриватБанку. Людей евакуювали (ФОТО)

Сьогодні, 5 квітня, у Вінниці у відділенні ПриватБанку, зо на Хмельницькому шосе, працювали вибухотехніки, через те, що хтось залишив у приміщенні підозрілу сумку. З будівлі евакуювали людей - відвідувачів та працівників.

Сьогодні, 5 квітня, у Вінниці у відділенні ПриватБанку, що на Хмельницькому шосе, працювали вибухотехніки, через те, що хтось залишив у приміщенні підозрілу сумку. З будівлі евакуювали людей - відвідувачів та працівників.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області, після повідомлення, яке надійшло на спецлінію 102 про підозрілу сумку, на місце події виїхали вибухотехніки, слідчі та служби оперативного реагування. Поліцейські евакуювали з приміщення майже чотири десятки людей.

Нагадаємо, у березні через підозрілу сумку у Вінниці з «Прозорого офісі», що по вулиці Замостянській, також евакуйовували людей. Тоді валіза виявилася порожня. Її забув один із відвідувачів.

Новини Вінниці / У Вінниці «замінували» одне з відділень ПриватБанку. Людей евакуювали (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці «замінували» одне з відділень ПриватБанку. Людей евакуювали (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці «замінували» одне з відділень ПриватБанку. Людей евакуювали (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці «замінували» одне з відділень ПриватБанку. Людей евакуювали (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці «замінували» одне з відділень ПриватБанку. Людей евакуювали (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці «замінували» одне з відділень ПриватБанку. Людей евакуювали (ФОТО)