У Вінниці замінять труби на ділянці, через яку тепло подається до житлових будинків та школи

Новини Вінниці / У Вінниці замінять труби на ділянці, через яку тепло подається до житлових будинків та школи

У  Вінниці розпочали готуватися до наступного опалювального сезону. В Замостянському районі по розпочалися реконструкції тепломережі по вулиці Некрасова.

У  Вінниці розпочали готуватися до наступного опалювального сезону. На Замості розпочалися реконструкції тепломережі по вулиці Некрасова. Комунальники замінять 67 метрів тепломережі у двотрубному прокладанні.

«Під час ремонтних робіт використовуватимуть труби з попередньо ізольованим пінополіуретаном з низькою теплопровідністю. Це дасть можливість мінімізувати тепловтрати при транспортуванні теплової енергії. Через цю тепломережу подається тепло до семи житлових будинків і ЗШ №30», - йдеться в інформації Вінницької міськради.

Тож коли на ділянці ставалась аварія, без тепла залишався майже цілий квартал на Замості. Тепер проблема з аварійними відключеннями має вирішитись.

Комунальники також просять не загромаджувати транспортом місце проведення робіт, обмежене спеціальними дорожніми знаками. У випадку виявлення порушень чи інших ситуацій, пов’язаних з проведенням робіт на даній ділянці, радять одразу повідомляти за номером (0432)43-34-95 у диспетчерську службу підприємства, яка працює цілодобово.

Новини Вінниці / У Вінниці замінять труби на ділянці, через яку тепло подається до житлових будинків та школиНовини Вінниці / У Вінниці замінять труби на ділянці, через яку тепло подається до житлових будинків та школиНовини Вінниці / У Вінниці замінять труби на ділянці, через яку тепло подається до житлових будинків та школиНовини Вінниці / У Вінниці замінять труби на ділянці, через яку тепло подається до житлових будинків та школи