У Вінниці закривають єдину в місті вечірню школу

Новини Вінниці / У Вінниці закривають єдину в місті вечірню школу

У Вінниці закривають вечірню школу, яка була створена 70 років тому. Учні,які там навчаються, відвідуватимуть тепер "вечірні класи", які діятимуть на базі вінницької загальноосвітньої школи №9.Школярі навчатимуться там у другу зміну.Через ліквідацію навчального закладу, місцевим вчителям підшуковують роботу. Про це повідомляє телеканал ВІТА.

У Вінниці закривають вечірню школу, яка була створена 70 років тому. Учні, які там навчаються, відвідуватимуть тепер "вечірні класи", які діятимуть на базі загальноосвітньої школи №9. Школярі навчатимуться там у другу зміну. Через ліквідацію навчального закладу місцевим вчителям підшуковують роботу. Про це повідомляє телеканал ВІТА.

Рішення про ліквідацію школи прийняли депутати Вінницької міської ради під час останньої сесії, через те, що новому законі "Про освіту" немає такого поняття як "вечірня школа". Сьогодні у школі 246 учнів, однак, більша половина з них - навчається в місцях позбавлення волі.

" У вечірній школі навчаються учні, які з різних причин не можуть відвідувати денні зайняття. Є такі, в яких батьки хворі і вони є єдиними годувальниками у сім'ї", - розповів директор вечірньої школи №24 Олександр Седельов.