У Вінниці за порушення карантину оштрафували двох перевізників

Новини Вінниці / У Вінниці за порушення карантину оштрафували двох перевізників

Доки карантин у Вінниці й по області триває, також тривають й перевірки транспорту та водіїв, що працюють у сфері пасажирських перевезень.  Адже термін карантину продовжується до 22 червня, але робота транспорту в Україні поступово відновлюватиметься вже з 22 травня.

Доки карантин у Вінниці й по області триває, тривають перевірки транспорту та водіїв, що працюють у сфері пасажирських перевезень.  Адже термін карантину продовжується до 22 червня, але робота транспорту в Україні поступово відновлюється.

Так у Вінниці з 22 травня розпочали роботу регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, внутрішньообласному та міжнародному сполученні при умові виконання перевізниками обов'язкових вимог безпеки:

  • масочний режим;
  • температурний скринінг працівників;
  • постійна дезінфекція транспорту.

Як інформує управління розвитку транспорту Вінницької облдержадміністрації,9 травня було виявлено два факти порушення водіями санітарних і протиепідемічних заходів, за що їм було вручено протоколи про адміністративні правопорушення ст.44-3 "Порушення правил щодо карантину людей".

Ірина Заіковата

9 червня, 2020