У Вінниці за ініціативи "СтопВірус" та депутатів Чаленка й Власюк було передано пакунки з продуктами для нужденних

Новини Вінниці / У Вінниці за ініціативи "СтопВірус" та депутатів Чаленка й Власюк було передано пакунки з продуктами для нужденних

Після впровадження у Вінниці карантину розпочалась активна робота з підтримки найбільш незахищених вінницьких родин. Не залишились осторонь й ПГ "ViOil", у особі фінансового директора й депутата вінницької міськради Алли Власюк та голови правління й депутата вінницької обласної ради Дмитра Чаленка.

Після впровадження у Вінниці карантину розпочалась активна робота з підтримки найбільш соціально незахищених вінницьких родин. Не залишились осторонь й у ПГ "ViOil". Фінансова директорка, депутатка Вінницької міськради Алла Власюк та голова правління, депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко стали ініціаторами допомоги людям, які опинилися у скрутній ситуації.

Сьогодні, 17 квітня, Промисловою групою "ViOil" за підтримки Фонду громади "Подільська громада" та ініціативи "СтопВірус" було доставлено 105 Великодніх пакунків жителям мікрорайонів Олієжиркомбінату, Малі Хутори, Антонова (військове містечко), Старе місто, а також жителям вулиць Привокзальна, Верхарна та Кармелюка.

Доставляли благодійну допомогу родинам, які найбільше цього потребують. А саме -  багатодітним сім’ям, де виховується четверо і більше дітей, інвалідам з дитинства, інвалідам 1 групи та людям, що проживають і здійснюють догляд за інвалідами. 

Для доставки благодійних наборів промисловою групою "ViOil" був виділений транспорт та волонтери, які працювали виключно в масках, рукавичках та мали антисептики, щоб було безпечно і їм, і адресатам цієї допомоги. 

Новини Вінниці / У Вінниці за ініціативи "СтопВірус" та депутатів Чаленка й Власюк було передано пакунки з продуктами для нужденнихНовини Вінниці / У Вінниці за ініціативи "СтопВірус" та депутатів Чаленка й Власюк було передано пакунки з продуктами для нужденнихНовини Вінниці / У Вінниці за ініціативи "СтопВірус" та депутатів Чаленка й Власюк було передано пакунки з продуктами для нужденнихНовини Вінниці / У Вінниці за ініціативи "СтопВірус" та депутатів Чаленка й Власюк було передано пакунки з продуктами для нужденнихНовини Вінниці / У Вінниці за ініціативи "СтопВірус" та депутатів Чаленка й Власюк було передано пакунки з продуктами для нужденнихНовини Вінниці / У Вінниці за ініціативи "СтопВірус" та депутатів Чаленка й Власюк було передано пакунки з продуктами для нужденнихНовини Вінниці / У Вінниці за ініціативи "СтопВірус" та депутатів Чаленка й Власюк було передано пакунки з продуктами для нужденнихНовини Вінниці / У Вінниці за ініціативи "СтопВірус" та депутатів Чаленка й Власюк було передано пакунки з продуктами для нужденнихНовини Вінниці / У Вінниці за ініціативи "СтопВірус" та депутатів Чаленка й Власюк було передано пакунки з продуктами для нужденнихНовини Вінниці / У Вінниці за ініціативи "СтопВірус" та депутатів Чаленка й Власюк було передано пакунки з продуктами для нужденнихНовини Вінниці / У Вінниці за ініціативи "СтопВірус" та депутатів Чаленка й Власюк було передано пакунки з продуктами для нужденних