У Вінниці за «брудний бізнес» підприємець отримав адмінпротокол (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці за «брудний бізнес» підприємець отримав адмінпротокол (ВІДЕО)

Вінничани та гості міста, які користувались послугами Центрального автовокзалу, були вражені нахабністю одного з місцевих підприємців. Так, власник кафе, що знаходиться поблизу автовокзалу, зливав помиї просто людям під ноги. Чудова «візитівка» міста, правда?....

Вінничани та гості міста, які користувались послугами Центрального автовокзалу, були вражені нахабністю одного з місцевих підприємців. Так, власник кафе, що знаходиться поблизу автовокзалу, зливав помиї просто людям під ноги. Чудова «візитівка» міста, чи не так?..

Як повідомили працівники Муніципальної варти Вінниці у мережі Facebook, поблизу Центрального автовокзалу з подвір’я одного з місцевих кафе, рікою витікала пінна та брудна вода, розтікаючись всією територією автовокзалу. Обурені громадяни одразу зателефонували за номером Муніципальної варти.
Прибувши на місце події, інспектори встановили, що один із підприємців організував свою роботу у такий спосіб, що рідкі відходи з території закладу нахабно скидалися просто на тротуар та парковку.

Інспектори Муніципальної варти провели з цим підприємцем роз’яснювальну бесіду та склали на нього адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП.