У Вінниці з задимленого «хмарочосу» евакуювали непритомного дідуся (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці з задимленого «хмарочосу» евакуювали непритомного дідуся (ФОТО, ВІДЕО)

Ввечері 26 травня у Вінниці рятувальники винесли з задимленого приміщення на 4 поверсі багатоповерхівки на вулиці Київській 86-річного чоловіка. Дідусь був у непритомному стані через отруєння чадним газом.

Ввечері 26 травня у Вінниці сусіди винесли з задимленого приміщення на 4 поверсі багатоповерхівки на вулиці Київській 86-річного чоловіка. Дідусь був у непритомному стані через отруєння чадним газом.

Близько 22.20 сталася пожежа у квартирі першого вінницького «хмарочоса» - 16-поверхового будинку, розташованого неподалік зупинки «вул. Грибоєдова». Для ліквідації займання на місце прибули чотири одиниці спецтехніки.

О 22.45 пожежу ліквідовано. Небайдужі сусіди фактично врятували літнього чоловіка. Пізніше вони передали пенсіонера лікарям швидкої допомоги. 

Новини Вінниці / У Вінниці з задимленого «хмарочосу» евакуювали непритомного дідуся (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці з задимленого «хмарочосу» евакуювали непритомного дідуся (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці з задимленого «хмарочосу» евакуювали непритомного дідуся (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці з задимленого «хмарочосу» евакуювали непритомного дідуся (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці з задимленого «хмарочосу» евакуювали непритомного дідуся (ФОТО, ВІДЕО)