У Вінниці з аукціону мають продати вісім об‘єктів комунальної власності

Новини Вінниці / У Вінниці з аукціону мають продати вісім об‘єктів комунальної власності

У Вінниці на продаж виставлено 8 об‘єктів комунальної власності – підвальні та нежитлові приміщення. Аукціон призначено на 27 листопада, час проведення аукціону встановлюється автоматично електронною торговою системою.

У Вінниці на продаж виставлено 8 об‘єктів комунальної власності – підвальні та нежитлові приміщення. Аукціон призначено на 27 листопада, час проведення аукціону встановлюється автоматично електронною торговою системою.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

Серед виставлених на продаж об‘єктів – підвали будинків, розташованих на Стрілецькій, Стеценка, Міліційній. Також пропонують цокольні приміщення в колишній промзоні по Київській, Ватутіна та Антоновича, вбудоване приміщення по вулиці Гладкова та нежитлову будівлю по вулиці Маяковського.

Найдорожчий лот – це підвал загальною площею 294,9 м2 п’ятиповерхової будівлі гуртожитку 1968 року забудови по вул. Стрілецька, 31.

А ось в гуртожитку, збудованому у 1967 році по вулиці Олега Антоновича, 11 цокольне приміщення загальною площею 47,5 метрів квадратних можна купити за 319 153 грн.

Найдешевший лот - підвальне приміщення загальною площею 36 метрів квадратних в центрі міста, за адресою вул. Міліційна, 10  в будівлі зведеній у 1941 році.

Зазначимо, на початку на аукціон було виставлено 13 подібних об‘єктів.

Марина Карабай

24 листопада, 2020