У Вінниці вже розквітають сакури (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці вже розквітають сакури (ФОТО)

У Вінниці на алеї по вулиці Порика вже починають розквітати сакури. Щоправда, із кількох десятків висаджених тут дерев квіти з'явились, поки що, на трьох. Решта тільки збираються розцвісти.

У Вінниці на алеї по вулиці Порика вже починають розквітати сакури. Щоправда, із кількох десятків висаджених тут дерев квіти з'явились, поки що,  на трьох. Решта тільки збираються розцвісти.

Можливо, дещо зупиняє процес невелике похолодання. Але це не зупиняє вінничан, які вже з різних куточків міста приїжджають на Вишеньку, щоб сфотографувати весняну красу.

Нагадаємо, торік алея сакур на Порика яскраво розквітла ще 8 квітня. Цього разу цвітіння японський дерев у Вінниці дещо запізнюється. Не надто оптимістичні прогнози і в синоптиків: схожа до нинішньої погода протримається ще принаймні тиждень.

Новини Вінниці / У Вінниці вже розквітають сакури (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вже розквітають сакури (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вже розквітають сакури (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вже розквітають сакури (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вже розквітають сакури (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вже розквітають сакури (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вже розквітають сакури (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вже розквітають сакури (ФОТО)
Сергій Маламура

17 квітня, 2021