У Вінниці визначили переможця конкурсу, якому дістанеться Toyota Corolla

Новини Вінниці / У Вінниці визначили переможця конкурсу, якому дістанеться Toyota Corolla

Завершився конкурс «Вакцинуйся. Збережи життя». Сьогодні, 17 грудня, у Вінниці розіграно не лише 20 велосипедів та 20 телевізорів, а й суперприз - автомобіль Toyota Corolla. Він дістанеться Артуру Смілянцю.

Як вказують у Вінницькій міськраді, третій - фінальний - етап розіграшу призів провели по більш складній процедурі. Спочатку серед 28147 вінничан розіграли телевізори та велосипеди. А потім автівку.

Перш ніж розпочався розіграш, заступник  міського голови, голова конкурсної комісії акції «Вакцинуйся. Збережи життя» Андрій Очеретний нагадав, що акція стартувала у Вінниці 1 вересня.  Долучитись до неї мали змогу люди, які зареєстровані на території ВМТГ та внутрішньо переміщені особи, віком від 16 років, які пройшли повний курс вакцинації від Covid-19.

«Під час попередніх розіграшів, вінничани змагались за 30 телевізорів та 30 велосипедів. Усі переможці отримали свої подарунки. Нагадую, що акція проводиться з метою стимулювання мешканців Вінницької міської територіальної громади вакцинуватись від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом», - пояснив А.Очеретний.

На сьогоднішній день у Вінниці повний курс щеплень вже пройшли 131 575 містян, це – 43,9 % від дорослого населення громади. Першою або двома дозами щепились 150 958 (50,3%) вінничан.

Тепер про конкурс. Комісія проголосувала за те, що потенційними переможцями в ході третього розіграшу стане 41 учасник, з 1 по 20 номери – майбутні власники телевізорів, а від 21 до 40 – велосипедів, а ще одна людина – потенційний власник головного призу автомобілю Toyota Corolla. 

Визначення потенційних переможців відбулося автоматично за допомогою міжнародного електронного сервісу шляхом жеребкування. Під час першого етапу розіграшу 60  учасників акції, які перемогли у попередніх розіграшах, цього разу за телевізори та велосипеди не змагались.

«Нами було обрано сервіс random.org, як найбільш відомий та авторитетний на міжнародному рівні. Ми завантажили 28087 записів до системи і вона випадковим чином визначить 40 потенційних переможців», - розповів директор департаменту інформаційних технологій міської ради Володимир Романенко.

Список потенційних переможців у прямому ефірі оголосив заступник міського голови Андрій Очеретний. Потім відбувся розіграш суперпризу – автомобіля  Toyota Corolla. Список тих, хто зареєструвався і дотримався усіх умов акції, завантажили в систему, яка автоматично визначила одного потенційного  переможця. 

До 21 грудня департамент охорони здоров’я міської ради здійснить перевірку щодо проходження потенційними переможцями повного курсу вакцинації. Потім конкурсна комісія за результатами проведеної перевірки затвердить список переможців – власників 20 телевізорів та 20 велосипедів і головного призу - автомобіля Toyota Corolla окремим протоколом. А департамент економіки і інвестицій, після затвердження остаточного списку переможців акції, повідомить їм дату і час вручення подарунків.

Вручення призів відбудеться 21 грудня об 11:00 на майдані Незалежності перед будівлею міської ради.

Олеся Рудницька

17 грудня, 2021