У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)

У вівторок, 7 травня, у Вінниці визначився чемпіон міста з КВН. Фінал шкільної «ЕлітЛіги» відбувся у МПМ «Зоря». Грали п'ять команд: «Chilly Willi» - школа № 31, «Про100тех» - техліцей, «Broadway» - ФМГ17, «Supermassa» - школа № 4 та «Всі свої» - школа № 26.

У вівторок, 7 травня, у Вінниці визначився чемпіон міста з КВН. Фінал шкільної «ЕлітЛіги» відбувся у МПМ «Зоря». Грали п'ять команд: «Chilly Willi» - школа № 31, «Про100тех» - техліцей, «Broadway» - ФМГ17, «Supermassa» - школа № 4 та «Всі свої» - школа № 26.

Редактором ліги був Андрій Загорулько, а ведучою гри - Юля Шемет.

За повідомленням МПМ «Зоря», гра складалася із чотирьох конкурсів: візитка, розминка, відео та переспівки. Чемпіоном стала команда гімназистів «Broadway».

У палаці мистецтв «Зоря» пояснюють, чому шкільна ліга КВН у Вінниці називається саме «ЕлітЛігою»:

«Наразі, у Вінниці із 36 шкіл лише сім спроможні брати участь у КВН-русі міста: ФМГ №17, техліцей, школи № 4, 13, 26, 31, 32. Тут поєднались бажання, талант та харизма учнів, організаторські та креативні здібності педколективу із доброю волею директора закладу. Саме тому шкільна ліга КВН Вінниці й носить назву ЕлітЛіги, а опікується нею департамент освіти міської ради, міський Палац мистецтв та громадська організація «Вінницький клуб веселих та найкмітливіших».

Змагання проводяться на призи міського голови Сергія Моргунова. А головний подарунок - поїздка восени на Всеукраїнський фестиваль КВН у Затоці.

Фото зі сторінки МПМ «Зоря»

Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці визначили чемпіонів міста з КВН серед школярів (ФОТО)
Сергій Маламура

8 травня, 2019