У Вінниці визначатимуться з крамницями, в яких можна буде «отоварити» монетизований «Пакунку малюка»

Новини Вінниці / У Вінниці визначатимуться з крамницями, в яких можна буде «отоварити» монетизований «Пакунку малюка»

Департамент соціальної політики Вінницької міської ради запрошує заклади торгівлі м. Вінниці, які реалізують дитячі товари, а саме: дитячий одяг, взуття, засоби гігієни та догляду, текстиль, іграшки та товари для породіль долучитись до реалізації пілотного проекту щодо монетизації одноразової натуральної допомоги «Пакунок малюка» для породіль за спеціальною соціальної карткою.

Департамент соціальної політики Вінницької міської ради запрошує заклади торгівлі міста, які реалізують дитячі товари, а саме: дитячий одяг, взуття, засоби гігієни та догляду, текстиль, іграшки та товари для породіль, долучитись до реалізації пілотного проекту щодо монетизації одноразової натуральної допомоги «Пакунок малюка» для породіль за спеціальною соціальної карткою.

Про це йдеться на сайті ВМР.

Приєднатись до реалізації пілотного проекту можливо шляхом укладання з Мінсоцполітики додаткової угоди про приєднання до публічного договору, яка розміщена на офіційному веб-сайті Мінсоцполітики. https://www.kmu.gov.ua/npas/deyaki-pitannya-realizaciyi-pilotnogo-744   

Інформацію про заклад торгівлі просимо надсилати на електронні адреси: [email protected][email protected], контактні особи: Фартушна Олена Володимирівна, телефон +38044 289 75 18 та Стрельченко Наталія Олексіївна

Зазначимо, що ініціатива уряду щодо монетизації пакунку малюка зазначал чималої критики, тим не менш було прийнято рішення видавати цю одноразову допомогу грошима. Щоправда, використати кошти можна буде лише у тих крамницях, які уклали угоду з Міністерством соціальної політики.