У Вінниці виступить Святослав Вакарчук, вже відома вартість квитків

Новини Вінниці / У Вінниці виступить Святослав Вакарчук, вже відома вартість квитків

Лідер популярного гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук повідомив, що незабаром відправиться у тур країною. Він виступатиме у різних містах, у тому числі й у Вінниці. У нашому місті концерт має відбутися 20 квітня в Будинку офіцерів. Квитки вже у продажу.

Лідер популярного гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук повідомив, що незабаром відправиться у концертний тур країною. Він виступатиме у різних містах, у тому числі й у Вінниці. 

У нашому місті концерт має відбутися 20 квітня в Будинку офіцерів. Квитки вже у продажу. Їх вартість складає від 350 до 1650 гривень.

«Більшість своїх пісень я, зазвичай, пишу під рояль і понад 20 років моєї творчості мріяв одного разу заспівати їх на сцені саме так, як вони й були створені. Вже в квітні ця моя мрія здійсниться: проведемо серію концертів у великих містах України у форматі, коли я заспіваю наші пісні, акомпануючи собі за роялем. Допомагати мені буде камерний оркестр під диригуванням Мілоша Єліча. До концертної програми увійдуть як відомі та улюблені пісні «Океану Ельзи», так і декілька інших неочікуваних композицій. Тур почнеться 2 квітня виступом в Одесі й триватиме до кінця травня та охопить міста по всій Україні», – повідомив С. Вакарчук на своїй сторінці у Facebook.


 

Юрій Ярмощук

27 лютого, 2019