У Вінниці виступить Іво Бобул

Новини Вінниці / У Вінниці виступить Іво Бобул

Відомий співак та композитор Іво Бобул має завітати з концертом у Вінницю. Виступатиме він на початку весни у Будинку офіцерів. Квитки вже у продажу, дехто з вінничан навіть придбав їх. Звичайно, прихильниками цього співака, у репертуарі якого багато гарних українських пісень, здебільшого є представники, так би мовити, старшого покоління. На професійній сцені він з'явився близько 40 років тому. Низка його пісень стали шлягерами. У їх числі – «На Україну повернусь», «Скрипалю», «Одна єдина», «Душі криниця», «Якщо любиш, кохай» та інші. У його виконанні можна почути й всесвітньовідомі композиції: «Yesterday», «Luna Tu», «Espera», «Liberta» та інші.

Відомий співак та композитор Іво Бобул має завітати з концертом у Вінницю. Виступатиме він на початку весни у Будинку офіцерів. Квитки вже у продажу, дехто з вінничан навіть придбав їх. 

Як відомо, прихильниками цього співака, у репертуарі якого багато гарних українських пісень, здебільшого є представники, так би мовити, старшого покоління. На професійній сцені він з'явився близько 40 років тому. Низка його пісень стали шлягерами. У їх числі – «На Україну повернусь», «Скрипалю», «Одна єдина», «Душі криниця», «Якщо любиш, кохай» та інші.

У його виконанні можна почути й всесвітньовідомі композиції: «Yesterday», «Luna Tu», «Espera», «Liberta» та інші.

Як зазначається на сайті moemisto, концерт відбудеться 9 березня, а почнеться о 7-й вечора. На сайтах продажу квитків вказано, що вони коштують від 100 до 590 гривень.

Юрій Ярмощук

11 січня, 2019