У Вінниці виступатиме російський артист Куклачов, чий батько внесений до бази «Миротворця»

Новини Вінниці / У Вінниці виступатиме російський артист Куклачов, чий батько внесений до бази «Миротворця»

Вінничани середнього та старшого віку чудово пам’ятають про шалену популярність з радянських часів кошачої трупи Юрія Куклачьова. Наразі його театр гастролюватиме у Вінниці, проте без засновника, адже ім’я відомого російського циркового актора зазначено на сайті «Миротворець». Клоун вів незаконну концертну діяльність в анексованому Криму у 2015-19 роках. Тому кішок до Вінниці привезе його син Дмітрій.

Вінничани середнього та старшого віку чудово пам’ятають про шалену популярність з радянських часів кошачої трупи Юрія Куклачова. Наразі його театр гастролюватиме у Вінниці, проте без засновника, адже ім’я відомого російського циркового актора зазначено на сайті «Миротворець». Клоун вів незаконну концертну діяльність в анексованому Криму у 2015-19 роках. Тому кішок до Вінниці привезе його син Дмітрій.    

Зазначимо, починаючи з 2015-го «Театр Куклачова» регулярно відвідує Кримський півострів з концертними програмами. Засновник закладу не тільки порушував українське законодавство, але й заявляв у російських ЗМІ, що «раніше у Криму був застій», а от з приходом росіян наступив «розквіт»… Звісно, після таких промов в Україні клоуна не чекатимуть.

Його старший син – 44-річний Дмітрій утримувався від відвертого публічного визначення позиції. У соцмережах артист віддає перевагу кішкам та родинним світлинам, а вказує перебування у Москві та Європі. Хоча з батьком він у «давав» концерти у Криму, проте був «на других ролях», тому й не потрапив до «Миротворця». Саме Куклачов-молодший планує гастролі Україною, зокрема у Вінниці.

Хоча на сайті сімейного «кошачого» театру візит до України не зазначений – лише гастролі Німеччиною та Швейцарією – українські компанії-партнери активно пропонують квитки на концерти російських чотирилапих зірок. До речі, у Вінниці концерт росіянина і його кішок має відбутися у Будинку офіцерів Міноборони.