У Вінниці виробник фруктових цукерок і пюре планує збудувати новий промисловий корпус

Новини Вінниці / У Вінниці виробник фруктових цукерок і пюре планує збудувати новий промисловий корпус

Виконком Вінницької міської ради 23 вересня погодив видачу ТОВ «Еко-Снек» містобудівних умов та обмежень на проектування виробничо-складського комплексу з адміністративно-побутовими приміщеннями по вул. С.Зулинського.

Як написав у Facebook заступник міського голови Андрій Очеретний, наразі мова йде про інвестиції у майже 100 млн.грн. та до 350 робочих місць.

Зазначимо, що ТОВ «Еко-Снек» займається виготовленням натуральних цукерок, виключно з інгредієнтів природного походження без додавання цукру. Компанія створена в 2016 році молодими ініціативними людьми для задоволення потреб найвибагливіших споживачів та надання їм можливості частування чимось смачненьким без шкоди для здоров`я.

Початковий склад підприємства складав одну виробничу лінію, а працювало до 15 робітників. Зараз у підприємства під брендом ТМ «Равлик Боб» вже є декілька потужностей у Вінниці - на вул. Костянтина Василенка 16 та вул. Сергія Зулинського 32. У 2020-му на підприємстві працювало 245 осіб, у 2021 році кількість персоналу становить вже 347 працівників.

Зараз в компанії налічується більше 100 найменувань продукції. Флагманом підприємства є фруктові цукерки-роли. Вони готуються виключно з фруктів, ягід та не містять жодних доданих елементів. Нещодавно підприємство розширилось та почало виготовляти фруктові пюре для прикорму малюків, а також, урізноманітнило лінійку фруктових пюре продуктами для дорослих.

Підприємство реалізує свою продукцію у кожному куточку України, а також експортує свої продукти до 22 країн світу, серед яких США, Польща, Молдова, Чехія, Білорусія, країни Прибалтики та інші.

Олеся Рудницька

24 вересня, 2021