У Вінниці виявили потужних «виробників» фальсифікованого алкоголю

Новини Вінниці / У Вінниці виявили потужних «виробників» фальсифікованого алкоголю

На Вінниччині виявили два цехи по виробництву фальсифікованих алкогольних напоїв. В «операції» взяли участь слідчі прокуратури Вінницької області та СБУ.

На Вінниччині виявили два цехи по виробництву фальсифікованих алкогольних напоїв. В «операції» по нейтралізації взяли участь слідчі прокуратури Вінницької області та СБУ.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області.

Цехи працювали на території приватного підприємства міста Вінниці.

«Під час обшуків одного з цехів вилучено обладнання з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв - понад 20 тонн спирту та 5 тис. літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв. Орієнтовна вартість вилученого спирту та напоїв на «чорному ринку» становить до 3 млн грн.
Досудове розслідування триває»,
- йдеться в інформації.

Новини Вінниці / У Вінниці виявили потужних «виробників» фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / У Вінниці виявили потужних «виробників» фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / У Вінниці виявили потужних «виробників» фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / У Вінниці виявили потужних «виробників» фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / У Вінниці виявили потужних «виробників» фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / У Вінниці виявили потужних «виробників» фальсифікованого алкоголю
Марина Карабай

24 квітня, 2020