У Вінниці виготовили та тестують промислову систему накопичення енергії

Новини Вінниці / У Вінниці виготовили та тестують промислову систему накопичення енергії

У Вінниці компанія KNESS повністю виготовила промислову систему накопичення енергії. Її вже введено в експлуатацію, але поки у тестовому режимі. Про це у Facebook написав заступник міського голови Андрій Очеретний.

«Два місяці тому Вінницька міська рада видала KNESS містобудівні умови та обмеження на будівництво промислової системи накопичення енергії потужністю (Energy Storage System)1 МВт і ємністю 1 МВт-год. І вже зараз установка побудована та введена в експлуатацію», - зазначив посадовець.

За його словами, система проходить відповідні тестування та підготовку до сертифікації для отримання статусу постачальника допоміжних послуг. Інженери-розробники відслідковують надійність роботи усіх її окремих елементів, пристроїв та комплексів, досліджують коректність алгоритмів роботи програмного забезпечення, що керує системою та її функціонування в цілому.

Новини Вінниці / У Вінниці виготовили та тестують промислову систему накопичення енергіїНовини Вінниці / У Вінниці виготовили та тестують промислову систему накопичення енергії
Олеся Рудницька

22 вересня, 2021