У Вінниці встановлюють обставини ДТП, внаслідок якої двічі збили пішохода

Новини Вінниці / У Вінниці встановлюють обставини ДТП, внаслідок якої двічі збили пішохода

У місті Вінниця сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої пішохід отримав тілесні ушкодження. Правоохоронці з'ясовують причини та обставини аварії.

За попередньою інформацією слідства, 20 лютого 52-річний водій автомобіля Dacia Logan наїхав на пішохода, який перетинав проїзну частину у невстановленому місці. В результаті наїзду пішохода відкинуло на смугу зустрічного руху, де він потрапив під колеса автомобіля Hyundai, за кермом якого перебував 43-річний вінничанин. Унаслідок аварії 23-річний місцевий житель отримав травми та був доставлений до медичного закладу.

Обидва водії були обстежені та виявилося, що вони перебували у тверезому стані. Автомобілі, учасники ДТП, були поміщені на арештмайданчик.

За фактом автопригоди правоохоронними органами ведеться кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Михайло Білик

21 лютого, 2024