У Вінниці впритул до Лісопарку збудують цілий район на майже тисячу квартир

Новини Вінниці / У Вінниці впритул до Лісопарку збудують цілий район на майже тисячу квартир

Впритул до Лісопарку по вулиці Максимовича у Вінниці планують збудувати 9 секцій 8- та 10-поверхового житла. Житловий комплекс розрахований на 790 квартир та 600 паркомісць у підземному паркінгу.

Про це повідомляють у ЖК «Forest Home».

Це плани на перспективу, адже наразі підготовчі роботи розпочалися лише на першій секції. Попередньо її планують здати у експлуатації у 3-му кварталі 2023 року. Щодо решти терміни наразі не визначені.  

Слід зазначити, що, зважаючи на амбітні плани забудовників, згодом на місці колишнього АТП 10554 концерну «Галнафтогаз» має з’явитися цілий мікрорайон. До речі, будуватимуть його вінницькі компанії «БМУ-6» та «Артбуд-інвест», які пов’язані з екс-депутатом облради Володимиром Барцьосем та Сергієм Поліщуком. Неподалік – на вулиці 600-річчя - їх компанії будують ЖК «Лісопарковий», який складається з 4 секцій 13- і 16-поверхових будинків.

З приводу ЖК «Forest Home», то потенційних покупців житла «у зеленій зоні» попереджають, що «повертатися додому буде справжнім щастям» для них. Також обіцяють розвинену інфраструктуру. Ймовірно, мова йде про підземний паркінг, гаражні бокси на 190 автівок та стоянку на 120 паркомісць.

Поруч обіцяють сучасні безпечні спортивні та дитячі майданчики, цілодобову охорону та відеоспостереження. Жодним чином у ЖК не кажуть про близькість до дитячого садку. На плані забудови заклад не передбачено.

Олег Верлан

15 вересня, 2021