У Вінниці волонтери розвозять харчі малозабезпеченим сім'ям

Новини Вінниці / У Вінниці волонтери розвозять харчі малозабезпеченим сім'ям

У Вінниці волонтери і громадські організації доставляли адресну допомогу у вигляді продовольчих товарів тим, хто цього потребує найбільше.

У Вінниці волонтери і громадські організації доставляють адресну допомогу у вигляді продовольчих товарів тим, хто цього потребує найбільше.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook мер міста Сергій Моргунов, самотні літні вінничани, одинокі матері з дітками з інвалідністю, сім’ї, які перебувають на обліку в Центрах соціальних служб і знаходяться в складних життєвих обставинах, та родини, які взяли дітей під опіку та піклування, – усім їм принесуть додому продовольчі набори.

Відомо, що ініціативу адресної допомоги підтримав вінницький бізнес. Завдяки спонсорським та благодійним коштам закупили крупи, цукор, чай, консерви, печиво, олію, хлібобулочні вироби, воду тощо. Ці продукти отримають більше 5 тисяч вінничан.

Доставку взяли на себе волонтери і громадські організації, які ще з минулого тижня допомагають працівникам міськради і Терцентру. При цьому вони дотримуються усіх правил безпеки.

Новини Вінниці / У Вінниці волонтери розвозять харчі малозабезпеченим сім'ям  Новини Вінниці / У Вінниці волонтери розвозять харчі малозабезпеченим сім'ям  Новини Вінниці / У Вінниці волонтери розвозять харчі малозабезпеченим сім'ям  Новини Вінниці / У Вінниці волонтери розвозять харчі малозабезпеченим сім'ям  Новини Вінниці / У Вінниці волонтери розвозять харчі малозабезпеченим сім'ям
Ірина Заіковата

26 березня, 2020