У Вінниці водій іномарки збив дівчину на пішохідному переході

Новини Вінниці / У Вінниці водій іномарки збив дівчину на пішохідному переході

У Вінниці, водій автомобіля Nissan допуств наїзд на 16-річну вінничанку, яка в момент дТП переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. В результаті зіткнення дівчина отримала травми та перебуває у лікарні.

У Вінниці, водій автомобіля Nissan наїхав на 16-річну вінничанку, яка в момент ДТП переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. В результаті зіткнення дівчина отримала травми та перебуває у лікарні.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 13 серпня близько 19.00 по вулиці Київській в обласному центрі, 32-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Nissan, допустив наїзд на дівчину-пішохода, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпілу госпіталізовано до травматологічного відділення дитячої лікарні. Поліцейські з’ясовують усі обставини і причини автопригоди.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Ірина Заіковата

14 серпня, 2020