У Вінниці вночі нетверезі водії буксирували викрадений «ВАЗ»

Новини Вінниці / У Вінниці вночі нетверезі водії буксирували викрадений «ВАЗ»

Уночі 22 листопада на Хмельницькому шосе працівники Вінницької патрульної поліції помітили, що на автомобілі «ВАЗ 2106» немає номерних знаків. Згаданий легковик був, як кажуть, «не на ходу» – його буксирував «ВАЗ-2101». За кілька хвилин патрульні зрозуміли, що «не на ходу» й водії цих автівок. Результати тесту підтвердили, що вони були добряче п’яні – рівень алкоголю в крові перевищував норму у 8 разів.

Уночі 22 листопада на Хмельницькому шосе працівники Вінницької патрульної поліції помітили, що на автомобілі «ВАЗ 2106» немає номерних знаків. Згаданий легковик був, як кажуть, «не на ходу» – його буксирував «ВАЗ-2101». За кілька хвилин патрульні зрозуміли, що «не на ходу» й водії цих автівок. Результати тесту підтвердили, що вони були добряче п’яні – рівень алкоголю в крові перевищував норму у 8 разів.

Але «найцікавіше» почалося далі. Складаючи протокол про керування автомобілями у стані сп’яніння, полісмени виявили, що у одного з чоловіків немає ніяких документів на «ВАЗ 2106». За мить з’ясувалося, що цю автівку викрали у господаря два тижні тому на вул. Дмитра Майбороди.

Патрульні викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу, яка й з’ясовує, чи не цей чоловік поцупив чуже авто…

Юрій ЯРМОЩУК

(фото зі сторінки у Facebook патрульної поліції Вінниці)

Сергій Маламура

22 листопада, 2017